Skip to main content
Banner Top

Huisregels De Roerdomp


Wanneer u reserveert bij De Roerdomp, verklaart u zich automatisch akkoord met onderstaande regels:

Auto’s

Auto’s dienen te worden geparkeerd op het parkeerterrein. Wanneer u veel auto’s verwacht, bijvoorbeeld bij het halen en brengen, overleg dan even met ons.

Roken en rook

In de gebouwen mag niet gerookt worden. Gebruik geen rookmachines. Zet de afzuigkamp aan tijdens het koken. Een vals brandalarm kan door de brandweer bij u in rekening gebracht worden.

Gourmetten / fonduen

Wanneer u gaat fonduen, gourmetten of een andere activiteit waarbij u veel stroom nodig heeft, overleg dan even met ons om te voorkomen dat de stoppen springen.

Muziek, lawaai en geluidsversterkers

Buiten mogen geen geluidsversterkers gebruikt worden, dus ook geen microfoon, radio, luchthoorn of megafoon. Na 24.00u moet het stil zijn op het terrein. Zorg dan ook dat de muziek van binnen niet buiten te horen is.

Kampvuur

Kampvuur mag tussen 20.00u en 24.00u maar, alleen in overleg met de beheerder. Het vuur mag niet hoger komen dan menshoogte. Zorg voor een emmer water binnen handbereik. Gebruik geen kachelhout voor het kampvuur. Meestal is er voldoende kampvuurhout voorradig, informeer hier een week voor aankomst naar.

Speel- en visvijver

Laat kinderen alleen gebruik maken van de speelvijver wanneer er een volwassene bij is. Blijf voor de drijflijn. Vervuil het water niet, ook niet met groene zeep! Vissen mag, blijf dan wel achter de drijflijn.

Bossen
In het natuurreservaat van de Landschotse heide mag u naar hartenlust wandelen, maar blijf op wegen en paden. Bosspelen, nachtspelen en hutten bouwen zijn daar niet toegestaan. Na 20.00u mag u geen gebruik meer maken van dit bos. Voor al deze activiteiten kunt u wel terecht in ons eigen bos. Maar ook daar geldt: ben zuinig op het bos verniel het niet. Houtsprokkelen is niet toegestaan.
Honden
Honden zijn alleen toegestaan in overleg met de beheerder. Honden mogen niet los lopen, maar moeten aan de lijn. De eigenaar van de hond is zelf verantwoordelijk voor het opruimen van eventuele hondenpoep. Het speelbos is geen honden uitlaatplek en de speelvijver is verboden gebied voor honden.
Slagboom
De slagboom is gesloten voor de veiligheid van spelende kinderen en om te voorkomen dat er op het binnenterrein wordt geparkeerd /gereden. Op aankomst en vertrekdagen mag u laden en lossen op het terrein, maar dient u de auto daarna meteen op de parkeerplaats te zetten. Na 21.30u blijft de slagboom sowieso gesloten, met uitzondering van hulpdiensten.
Aansprakelijkeid
Voor schade toegebracht aan gebouwen, inventaris alsmede schade aan derden wordt de huurder aansprakelijk gesteld. De verhuurder stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing van, of schade aan eigendommen. De verhuurder behoudt het recht ten aller tijde te controleren of de voorschriften en afspraken worden nageleefd en indien nodig maatregelen te treffen.
Optie, reserveren, annuleren

Wanneer u er nog niet helemaal uit bent kunt u een optie nemen. U heeft dan 14 dagen de tijd om te bedenken of u daadwerkelijk bij de Roerdomp wilt reserveren. Wanneer u er uit bent horen wij dat graag, ook wanneer u besluit om niet voor de Roerdomp te kiezen. Na 14 dagen wordt een optie automatisch verwijderd en is de accommodatie weer voor anderen te reserveren.

Wanneer u uw optie omzet in een reservering vragen wij u een aanbetaling te doen van een bepaald percentage. Een maand voor aankomst dient de rest van het bedrag overgemaakt te zijn. Omdat vaak pas op de vertrekdag duidelijk is met hoeveel personen u precies bent geweest en van welke activiteiten u gebruik heeft gemaakt, zal dan pas de definitieve rekening worden opgemaakt.

Wanneer u besluit om een reservering te annuleren brengen wij de volgende kosten in rekening:

  • Meer dan 12 maanden voor de afgesproken aankomstdatum 10% van de minimumprijs.
  • Vanaf 12 maanden tot 6 maanden voor de afgesproken aankomstdatum 30% van de minimumprijs.
  • Vanaf 6 maandentot 4 maanden voor de afgesproken aankomstdatum 70% van de minimumprijs.
  • Vanaf 4 maanden tot 2 maanden voor de afgesproken aankomstdatum 80% van de minimumprijs.
  • Binnen 2 maanden voor de afgesproken aankomstdatum 95% van de minimumprijs.
  • Op of na de afgesproken aankomstdatum 100% van de minimumprijs.
Meer weten? Op onze pagina ‘Veelgestelde vragen’ staan alle antwoorden die handig zijn als je gaat kamperen bij De Roerdomp!